Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ranking buhajów czeskich

Kg mleka

Dijon

1 935

1 789

1 592

1 513

Dyk

1 409

Kg białka

Dyk

62

60

58

54

Kg tłuszczu

88

82

77

Dyk

69

64

Komórki somatyczne

2.73

Dyk

2.75

2.76

2.82

% białka

0.10

Dyk

0.06

0.06

0.06

0.06

% tłuszczu

88

82

77

Dyk

69

64

Produkcja życiowa

5.0

4.9

4.5

4.5

4.1

Szybkość doju

106

105

Dyk

102

101

101

Łatwość wycieleń %

1.8

1.8

2.0

Dyk

2.1

Indeks wymienia

2.76

2.11

1.91

Dyk

1.90

1.66

Indeks pokroju

3.10

Dyk

1.81

1.68

1.68

1.59

Indeks nóg i racic

1.35

1.30

0.99

0.95

0.73